Costfocus | Kostenbesparing
Fleur Kavelaars | Costfocus

Profiel Edzard Berkouwer (1969)

Ervaren peoplemanager en jurist, ruime ervaring in financiŽle-, commerciŽle- en inkoopomgevingen. Sinds 2001 als mede-eigenaar werkzaam bij CostFocus. Tevens als senior adviseur, mediator en trainer van bestuurders en ondernemingsraden verbonden aan een groot trainingsbureau.

Stijl en focus

Zelfstandig en in teamverband herinrichten, beheersbaar maken en optimaliseren van (inkoop-) processen in profit- en non-profitorganisaties. Zet zijn juridische en financiŽle kennis en ervaring functioneel in. Gaat effectief en mensgericht om met weerstand en creŽert authentiek draagvlak en betrokkenheid. Gewend om snel te acclimatiseren in alle lagen van de klantorganisatie. Edzard’s aanpak kenmerkt zich door nuchterheid, doelgerichtheid en groot enthousiasme. 

Schakelt snel en trefzeker in complexe omgevingen; verkrijgt snel inzicht in heersende krachtenvelden en verschillende belangen. Wordt afgerekend op zijn resultaten.

Privť

Edzard is gek op honden en traint deze en hun eigenaren in zijn vrije tijd. Daarnaast is hij graag op het water te vinden om te zeilen. Voorzitter van een stichting voor meervoudig gehandicapte kinderen in IndonesiŽ.